Категории
Производители
Статии
Електрически Косачки VIKING

Електрически Косачки VIKING

 Снимка   Продукти+ 
ME 235 Маневрена, компактна, лека  ME 235 Маневрена, компактна, лека

ME 235 Маневрена, компактна, лека

 
ME 339 - чисто косене с лекота ВИКИНГ  ME 339 - чисто косене с лекота ВИКИНГ

Маневрена, с лесно управление и ширина на косене 37 см МЕ 339 е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 м², както и за косене на трудно достъпни места. Височината на косене може да бъде регулирана на 5 степени. С практичен сгъваем кош за трева с вместимост 40 литра. С възможност за допълнително окомплектоване с кит за мулчиране.

 
ME 340 Лека електрическа косачка  ME 340 Лека електрическа косачка

Електрическа косачка ВИКИНГ VIKING ME 340 Изключително леката електрическа косачка ME 340 със задно изхвърляне и кош за трева е много подходяща за поддръжка на малки тревни площи в близост до дома. С добра производителност при косене и събиране на окосената трева.

 
ME 443.1 - нов модел Екологична косачка за тиха поддръжка на тревни площи  ME 443.1 - нов модел Екологична косачка за тиха поддръжка на тревни площи

ME 443.1 - нов модел Екологична косачка за тиха поддръжка на тревни площи С електрическата косачка МЕ 443 ще направите услуга на всички и най-вече на себе си. Защото ще косите почти безшумно, екологично и преди всичко много спокойно. За това се грижат компактната конструкция и добрата маневреност, както и електродвигателят на МЕ 443 с мощност 1500 Watt, който почти не се нуждае от поддръжка.