Категории
Производители
Статии
Мотофрези VIKING

Мотофрези VIKING

 Снимка   Продукти+ 
VIKING  HB 445 Компактна мотофреза  VIKING HB 445 Компактна мотофреза

VIKING HB 445 Компактна мотофреза Благодарение на компактната и тясна конструкция на HB 445 с тази мотофреза се маневрира много лесно. Нейното оборудване и допълнителни принадлежности дават възможност за гъвкаво използване при обработка на различни почви. Така например работната ширина от 45 см може да бъде намалена на 25 cм или да бъде увеличена на 60 cм.

 
VIKING HB 560 Мощна мотофреза за обработка на всяка почва  VIKING HB 560 Мощна мотофреза за обработка на всяка почва

VIKING HB 560 Мощна мотофреза за обработка на всяка почва Мощният двигател и многобройните ергономични елементи в оборудването на мотофрезата VIKING НВ 560 улесняват работата с нея. Тя е иновативен уред, които задоволява изискванията и на взискателните любители-градинари.

 
VIKING HB 685 Мотофрезa  VIKING HB 685 Мотофрезa

VIKINGHB 685 Мотофрезa HB 685 Превъзходна и ефективна работа на всеки терен – мощната мотофреза HB 685

 
VIKING-HB 585 - мощна мотофреза за обработка на всяка почва  VIKING-HB 585 - мощна мотофреза за обработка на всяка почва

МОТФРЕЗА ВИКИНГ-Благодарение на работната ширина от 85 см с помощта на HB 585 се справяте забележително бързо с почвообработката на цяла нива. За това допринася и мощния двигател Kohler Courage с висящи клапани. При тесни междуредия работната ширина може да се намали на 60 см. Практичните аксесоари като браздир, допълнителни тежести или шнорхелова система превръщат HB 585 в универсален уред.

 
VIKING-VH 660 - мощна мотофреза с многостранно приложение  VIKING-VH 660 - мощна мотофреза с многостранно приложение

МОЩНА МОТОФРЕЗА с широк комплект за окопаване (82 см) с разделящи се на части работни органи. С многостранно приложение: за прекопаване, оране, окопаване и загърляне. С 2 предни и 1 задна скорост. Оборудвана с регулируема ръкохватка.