Категории
Производители
МОТОРНИ КОСИ И ХРАСТОРЕЗИ                STIHL

МОТОРНИ КОСИ И ХРАСТОРЕЗИ STIHL

 Снимка   Продукти+ 
FS 240 - моторна коса, нож за косене на гъсталак  FS 240 - моторна коса, нож за косене на гъсталак

FS 240 - моторна коса, нож за косене на гъсталак Универсална моторна коса (1,7 kW) Издръжлива, здрава и ергономична моторна коса (1,7 kW), оборудвана с икономичен двигател 2-MIX. Подходяща за косене в селското стопанство и градинарството.

 
FS 261 Мощна и комфортна бензинова моторна коса за косене на големи площи  FS 261 Мощна и комфортна бензинова моторна коса за косене на големи площи

Много голям диаметър на косене за ефективна работа: моторната коса STIHL FS 261 Бензиновата моторна коса STIHL FS 261 е много подходяща за Вас като професионален потребител, за да извършвате трудни дейности по косене и подравняване при поддръжка на зелени площи, в градинарството и селското стопанство. Благодарение на големия диаметър на косене с нея можете да косите ефективно и да я използвате при отглеждане на млади насаждения. В зависимост от желанието за употреба STIHL FS 261 може като опция да бъде окомплектована с други режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корда. Големият предпазител при косене Ви предлага подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета. Освен това той предотвратява повреждане на режещия инструмент при съхранение на Вашата STIHL FS 261 на земята или на стената

 
FS 361 C-EM  FS 361 C-EM

FS 361 C-EM Бензинов храсторез с константно висока мощност и комфорт за косене и при тежки условия на работа Стандартен режещ инструмент Нож за гъсталак 300-3

 
FS 411 C-EM  FS 411 C-EM

HOBO Храсторези: FS 411 C-EM, храсторез Комфортен професионален храсторез STIHL FS 411 C-EM с голям диаметър на косене ➤ Научете повече! За храсталаци и гъста трева: професионалният храсторез STIHL FS 411 C-EM с голям диаметър на косене С бензиновия храсторез STIHL FS 411 C-EM професионалистите при поддръжка на ландшафт, в селското стопанство и комуналния сектор могат да прореждат и отстраняват ефективно и жилава, сплъстена трева и гъсталаци. Антивибрационната система на STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, тъй като намалява вибрациите при работа. За комфортна работа с бензиновата Ви моторна коса принос има и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене с моторна коса. Можете за използвате ефективно STIHL FS 411 C-EM и при отстраняване на избуяли диви растения и отглеждане на млади дървесни насаждения. Включеният в серийната окомплектовка универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL Ви помага за работа с минимално усилие.

 
FS 491 C-EM Мощен помощник при поддръжка на ландшафта  FS 491 C-EM Мощен помощник при поддръжка на ландшафта

FS 491 C-EM HOBO Мощен помощник при поддръжка на ландшафта Мощен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба при поддръжка на ландшафт. С 4-точкова антивибрационна система STIHL, устройство STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка с регулиране без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic, опростен процес на стартиране, стоп-бутон, с универсален презрамен колан ADVANCE. Висока производителност при косене благодарение на големия диаметър на косене. Ниско ниво на вибрации. Много здрав. Много удобно стартиране и изгодни експлоатационни разходи. Много подходящ за косене на големи площи.

 
FS 561 C-EM нож за гъсталак 350-3  FS 561 C-EM нож за гъсталак 350-3

HOBO FS 561 C-EM Най-мощният храсторез на STIHL (2,8 kW) с 4-точкова антивибрационна система STIHL, STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка, регулиране на ръкохватката без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic, улеснено стартиране, стоп бутон, с универсален презрамен колан ADVANCE PLUS. Много подходящ за косене на големи площи, окомплектован с нож за надробяване - за превенция срещу горски пожари и за отстраняване на храсти и трънливи насаждения

 
FS-KM с глава с корда КомбиИнструменти глави с корда  FS-KM с глава с корда КомбиИнструменти глави с корда

FS-KM с глава с корда КомбиИнструменти глави с корда КомбиИнструменти глави за косене AutoCut 25-2 и AutoCut С 25-2 за КомбиСистемата STIHL. Подходящи за косене и довършителни работи. Тегло: 1,2 кг. Обща дължина: 94 см. Може да се използват с всички КомбиДвигатели и FR 130 Т.

 
FSE 31-Лека електрическа коса  FSE 31-Лека електрическа коса

ЩИЛ-STIHL-FSE 31 - Лека електрическа коса

 
FSE 52 Лека електрическа коса  FSE 52 Лека електрическа коса

Щил-STIHL-FSE 52 Лека електрическа коса тример, глава за косене Лека, тиха и мощна електрическа коса с модерен, функционален дизайн, подобрено оборудване (ограничител от тел) и нова глава за косене AutoCut 2-2. Много подходяща за декоративно косене и довършителни работи в двора и градината

 
FSE 60 - Надеждна електрическа коса  FSE 60 - Надеждна електрическа коса

ЩИЛ-STIHL-FSE 60 - Надеждна електрическа коса

 
KM 56 RC-E Комфортен КомбиДвигател с кръгова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)  KM 56 RC-E Комфортен КомбиДвигател с кръгова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

KM 56 RC-E Комфортен КомбиДвигател с кръгова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

 
STIHL FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW)  STIHL FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW)

STIHL FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW) FS 38, с глава за косене Лека моторна коса с регулируема кръгова ръкохватка. Много подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, пътеки и стълби

 
STIHL FS 40 Лека моторна коса (0,7 kW)  STIHL FS 40 Лека моторна коса (0,7 kW)

Серийно оборудване * 2-MIX-двигател * Капачка за отваряне на резервоара без инструмент * Стоп-бутон * Предпазни очила

 
STIHL FS 120 Мощна моторна коса с лостова ръкохватка (1,3 kW)  STIHL FS 120 Мощна моторна коса с лостова ръкохватка (1,3 kW)

FS 120 Мощна моторна коса с лостова ръкохватка (1,3 kW) Серийно окомплектована с тристранен нож 250-3 и глава с корда AutoCut C 26-2.

 
STIHL FS 131 Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта  STIHL FS 131 Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта

STIHL FS 131 Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта

 
STIHL FS 235 Здрава и мощна моторна коса.  STIHL FS 235 Здрава и мощна моторна коса.

FS 235 Здрава и мощна моторна коса с лостова ръкохватка. FS 235, тристранен нож 250-3 и глава за косене AutoCut C 26-2 Впечатляваща производителност при косене. За косене на трева и рязане на гъсталаци. Здрава и оборудвана с познат задвижващ вал. 1-точкова антивибрационна система на STIHL, автоматична декомпресия, двигател 2-MIX и мултифункционална ръкохватка.

 
STIHL FS 55 Лека моторна коса , с двустранен нож  STIHL FS 55 Лека моторна коса , с двустранен нож

Лека моторна коса с лостова ръкохватка (0,75 kW) Моторна коса с многостранно приложение, оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Много подходяща за косене и довършителни работи. Оборудвана със съответния режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева и тръстика.

 
STIHL FS 56  Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)  STIHL FS 56 Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)

FS 56 Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)

 
STIHL FS 56 C-E Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)  STIHL FS 56 C-E Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

FS 56 C-E - Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW) Моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Допълнителен комфорт при пускане в действие благодарение на устройството ErgoStart (E). Оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Подходяща за косене на тревни площи и довършителни работи в двора и градината. Окомплектована с подходящия режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева, тръстика и коприва.

 
STIHL FS 70 C-E ЗДРАВА МОТОРНА КОСА  STIHL FS 70 C-E ЗДРАВА МОТОРНА КОСА

FS 70 C-E Здрава моторна коса с ErgoStart и лостова ръкохватка (0,9 kW) Изключително здрава моторна коса (0,9 kW) с улеснено стартиране, оборудвана с лостова ръкохватка и двигател 2-MIX. Допълнителен комфорт при пускане в действие благодарение на устройството ErgoStart. В сравнение с традиционните двутактови двигатели без 2-МІХ-технология нейният разход на гориво е с до 20% по-нисък, а нивото на отпадните газове е намалено с до 70%. Подходяща за косене на големи зелени площи и жилава трева. Окомплектована със съответния режещ инструмент може да се използва и за рязане на тънки храсти или тръстика.