Категории
Производители

STIHL FSA 65, практична акумулаторна коса Без акумулаторна батерия и зарядно устройство

STIHL FSA 65, практична акумулаторна коса Без акумулаторна батерия и зарядно устройство
STIHL FSA 65, практична акумулаторна коса Без акумулаторна батерия и зарядно устройство STIHL FSA 65, практична акумулаторна коса Без акумулаторна батерия и зарядно устройство
438,00 лв. с ДДС
Код:  
Наличност В наличност
Брой:  
Добави за сравнение | Добави продукта в желани

FSA 65, практична акумулаторна коса - без акумулаторна батерия и зарядно устройство Много лека акумулаторна коса с тих режим на работа, окомплектована с комфортна глава за косене AutoCut C 4-2, резервната корда на която се поставя много лесно. При допир на главата за косене със земната повърхност по време на работа дължината на кордата се регулира автоматично. Подходяща за довършителни работи и поддръжка на малки тревни площи в двора и градината, както и в райони с наложени ограничения на шума напр. в училищни дворове и около детски градини.

 FSA 65, практична акумулаторна коса - без акумулаторна батерия и зарядно устройство

Много лека акумулаторна коса с тих режим на работа, окомплектована с комфортна глава за косене AutoCut C 4-2, резервната корда на която се поставя много лесно. При допир на главата за косене със земната повърхност по време на работа дължината на кордата се регулира автоматично. Подходяща за довършителни работи и поддръжка на малки тревни площи в двора и градината, както и в райони с наложени ограничения на шума напр. в училищни дворове и около детски градини.


Няма никакви отзиви за този продукт.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВИ

Моля, натиснете тук за да влезете в профила си и да напишете отзив.