Категории
Производители

Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване

Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване
Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване
1.258,00 лв. с ДДС
Код:  
Наличност В наличност
Брой:  
Добави за сравнение | Добави продукта в желани

SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване Комфортен уред за разпръскване и разпрашаване с много голям обхват на действие и изключително лесно управление и обслужване. Оборудван с оптимизирана система за разпрашаване на гранули и резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост. С лесно и бързо стартиране. Преминаването на уреда от режим на пръскане в режим на разпрашаване става изключително бързо без да е необходимо използване на комплект за преоборудване.

 

                                  SR 450

            Универсален уред за разпръскване и разпрашаване

Комфортен уред за разпръскване и разпрашаване с много голям обхват на действие и изключително лесно управление и обслужване. Оборудван с оптимизирана система за разпрашаване на гранули и резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост. С лесно и бързо стартиране. Преминаването на уреда от режим на пръскане в режим на разпрашаване става изключително бързо без да е необходимо използване на комплект за преоборудване. 

14-литров резервоар с голям отвор
Голямата вместимост на 14-литровия резервоар дава възможност за продължителна работа без необходимост от често зареждане на разпръсквания препарат. Пълненето на препарата през големия отвор става бързо и чисто почти без разливане и улеснява почистването му.

Механика 2 в 1
Преминаването на универсалния уред SR 450 от режим на пръскане в режим на разпрашаване се извършва много лесно - без необходимост от използване на комплект за преоборудване, както и от специални технически умения на работещия.


Няма никакви отзиви за този продукт.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВИ

Моля, натиснете тук за да влезете в профила си и да напишете отзив.

Сходни продукти
Кажи на приятел
 
Кажи на някой познат за този продукт.
Валути