Категории
Производители
Пръскачки Моторни и Механични STIHL

Пръскачки Моторни и Механични STIHL

 Снимка   Продукти+ 
SG 71  Mеханична професионална пръскачка  SG 71 Mеханична професионална пръскачка

SG 71 Носена на гръб, механична професионална пръскачка Максимален комфорт при работа благодарение на възможността за монтиране лоста на помпата от ляво или от дясно, както и регулирането по ширина и дължина. Висококачествени презрамени колани и оформена подложка за гърба за удобно носене. Ергономичен изключващ клапан с манометър.

 
Моторна пръскачка SR 200 Много лека  Моторна пръскачка SR 200 Много лека

Моторна пръскачка SR 200 Много лека Лека моторна пръскачка, изключително удобна за носене благодарение на компактната конструкция и центъра на тежестта, разположен близо до тялото на работещия. Подходяща за третиране на ниски до средно високи култури на височина до 2,5 м след края на тръбата за обдухване. Лесно стартиране, мултифункционална ръкохватка и предпазна яка със защита от разливане. Серийно оборудвана с конусообразна решетка, решетка и двойна решетка.

 
Моторна пръскачка SR 430 STIHL  Моторна пръскачка SR 430 STIHL

Комфортна пръскачка STIHL SR 430 с много голям обхват на действие, лесно управление и бързо стартиране. Оборудвана с резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост.

 
Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване  Моторна Пръскачка SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване

SR 450 Универсален уред за разпръскване и разпрашаване Комфортен уред за разпръскване и разпрашаване с много голям обхват на действие и изключително лесно управление и обслужване. Оборудван с оптимизирана система за разпрашаване на гранули и резервоар за разпръсквания препарат с голяма вместимост. С лесно и бързо стартиране. Преминаването на уреда от режим на пръскане в режим на разпрашаване става изключително бързо без да е необходимо използване на комплект за преоборудване.

 
Валути