Категории
Производители
ЛЕКИ МОТОРНИ КОСИ

ЛЕКИ МОТОРНИ КОСИ

 Снимка   Продукти+ 
STIHL  FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW)  STIHL FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW)

STIHL FS 38 Лека моторна коса (0,65 kW) FS 38, с глава за косене Лека моторна коса с регулируема кръгова ръкохватка. Много подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, пътеки и стълби

 
STIHL  FS 40 Лека моторна коса (0,7 kW)  STIHL FS 40 Лека моторна коса (0,7 kW)

Серийно оборудване * 2-MIX-двигател * Капачка за отваряне на резервоара без инструмент * Стоп-бутон * Предпазни очила

 
STIHL FS 55 Лека моторна коса , с двустранен нож  STIHL FS 55 Лека моторна коса , с двустранен нож

Лека моторна коса с лостова ръкохватка (0,75 kW) Моторна коса с многостранно приложение, оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Много подходяща за косене и довършителни работи. Оборудвана със съответния режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева и тръстика.

 
STIHL FS 56   Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)  STIHL FS 56 Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)

FS 56 Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)

 
STIHL FS 56 C-E Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)  STIHL FS 56 C-E Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

FS 56 C-E - Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW) Моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Допълнителен комфорт при пускане в действие благодарение на устройството ErgoStart (E). Оборудвана с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. Подходяща за косене на тревни площи и довършителни работи в двора и градината. Окомплектована с подходящия режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева, тръстика и коприва.

 
Валути