Категории
Производители
Водоструйки

Водоструйки

 Снимка   Продукти+ 
Водоструйка RE 100.0 PLUS CONTROL  Водоструйка RE 100.0 PLUS CONTROL

Водоструйка RE 100.0 PLUS CONTROL Здрава електрическа универсална водоструйка за дома и двора

 
Водоструйка RE 110 PLUS  Водоструйка RE 110 PLUS

Водоструйка RE 110 PLUS Здрава електрическа водоструйка с комфортно оборудване

 
Водоструйка RE 110 Комфортна водоструйка  Водоструйка RE 110 Комфортна водоструйка

HOBO ЩИЛ STIHL RE 110 HOBO омфортна водоструйка с допълнително оборудване. Алуминиева глава на помпата, безчетков асинхронен двигател, интегрирани колела, комплект за разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска струя с възможност за настройка на налягането, не усукваща се бърза връзка на пистолета и на уреда, паркинг позиция за поставяне на устройството за пръскане при почивка по време на работа, 7 м маркуч за високо налягане, ръкохватка за носене, много дълго устройство за пръскане с гумирана ръкохватка за комфортна работа, алуминиева телескопична ръкохватка, странично отделение с вградени държачи за дюзи и мрежовия кабел.

 
Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване  Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

 
Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване  Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

Водоструйка RE 120 PLUS: ефективно и комфортно почистване

 
Водоструйка RE 130 PLUS Топ модел с вградена макара с маркуч  Водоструйка RE 130 PLUS Топ модел с вградена макара с маркуч

Водоструйка RE 130 PLUS Топ модел с вградена макара с маркуч. Мощна водоструйка с допълнително комфортно оборудване. Алуминиева глава на помпата, безчетков асинхронен двигател, интегрирани колела, комплект за дозирано разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска струя с възможност за настройка на налягането, не усукваща се бърза връзка на пистолета и на уреда, паркинг позиция за поставяне на устройството за пръскане при почивка по време на работа, здрав 9 м маркуч за високо налягане със стоманена обшивка и дълъг живот, макара с маркуч, подсилена ръкохватка за носене от алуминий, изключително дълго устройство за пръскане с гумирана ръкохватка за комфортна работа, алуминиева телескопична ръкохватка, странично отделение с вградени държачи за дюзи и мрежовия кабел.

 
водоструйка RE 170 Ефективно почистване на по-силни замърсявания(150 бара)  водоструйка RE 170 Ефективно почистване на по-силни замърсявания(150 бара)

Много здрава и мощна водоструйка (150 бара) с широкообхватно оборудване. Помпа за високо налягане от месинг с износоустойчиви бутала с керамично покритие, регулиране на налягането/дебита с манометър, вграден резервоар с регулиране дозирането на почистващите препарати, регулируема дюза с плоска струя, роторна дюза от износоустойчива керамика, неусукваща се бърза връзка на пистолета, отделение за съхранение на дюзи, 9 м маркуч за високо налягане със стоманена обшивка.

 
Водоструйка RE 232 Солидна водоструйка (145 bar)НОВО  Водоструйка RE 232 Солидна водоструйка (145 bar)НОВО

НОВО RE 232 Солидна водоструйка (145 bar) Най-леката водоструйка от професионален клас. Ергономично професионално устройство за пръскане на STIHL, 10 метров маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, външно засмукване и дозиране на почистващи препарати, фиксиране на захранващия кабел, практичен държач за пистолета за пръскане.

 
Водоструйка RE 80    Промоция 03.06.2023г. до 30.06.2023г.  Водоструйка RE 80 Промоция 03.06.2023г. до 30.06.2023г.

Водоструйка RE 80 за лесно и удобно почистванеЕлектрическата водоструйка STIHL RE 80 е много удобна за използване благодарение на ниското си тегло и компактна конструкция. Здравата помпа за високо налягане с алуминиева глава произвежда максимално налягане от 120 bar. Така можете да почиствате ефективно и основно около дома. С двете дюзи, включени в серийната окомплектовка, можете да извършвате различни задачи по почистване. Регулируемата дюза за плоска струя е подходяща за бързо почистване на по-чувствителни повърхности, докато роторната дюза със силна точкова струя отстранява ефективно и упорити замърсявания. Освен това можете да използвате и доставяния комплект за разпръскване на почистващи препарати, за да постигнете още по-добри резултати при почистване. 5-метровият маркуч за високо налягане може бързо да бъде свързан към корпуса и пистолета посредством бързите връзки.

 
Водоструйка RE 80 X Промоция 03.06.2023г. до 30.06.2023г.  Водоструйка RE 80 X Промоция 03.06.2023г. до 30.06.2023г.

Водоструйка RE 80 X Електрическа водоструйка за лесно и удобно почистване Eлектрическа водоструйка RE 80 X: Мощен уред от начален клас Водоструйката STIHL RE 80 X е лек уред от начален клас, който благодарение на компактната конструкция и здрава ръкохватка може да бъде пренесен удобно до желаното място на употреба. С STIHL RE 80 Х частни потребители любители могат да се справят бързо и ефективно със задачи по почистване около дома.

 
Водоструйка RE 90 Компактна водоструйка-ЩИЛ  Водоструйка RE 90 Компактна водоструйка-ЩИЛ

ЩИЛ STIHL RE 90 Компактна водоструйка

 
Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания  Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания

Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания

 
Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания  Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания

Електрическа водоструйка RE 120: мощно почистване и при упорити замърсявания