Категории
Производители
Косачки роботи, Ръчно водени косачки, Самоходни косачки

Косачки роботи, Ръчно водени косачки, Самоходни косачки

 Снимка   Продукти+ 
Aератор RL 540 Мощен бензинов за големи площи  Aератор RL 540 Мощен бензинов за големи площи

Aератор RL 540 Мощният бензинов аератор STIHL RL 540 освобождава от мъх и тревен филц и по-големи тревни площи бързо, комфортно и без кабел. Задвижван от мощен бензинов двигател аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи. Механизмът за вертикално прорязване може да бъде настроен на желаната работна дълбочина удобно от ръкохватката.

 
HOBO APU 300 - Ремарке  HOBO APU 300 - Ремарке

HOBO APU 300 - Ремарке Комфортното ремарке може да се използва и като ръчна количка и за това е подходящо за многостранна употреба при различни дейности в градината. С вместимост 150 л.

 
HOBO Aератор RLE 240  HOBO Aератор RLE 240

HOBO RLE 240 Механизъм за вертикално прорязване Механизмът за вертикално прорязване на аераторите STIHL е оборудван със здрави, неподвижни ножове. Благодарение на острите остриета тревната площ се проветрява ефективно. Компактен електрически аератор с проветряващ валяк С електрическия аератор STIHL RLE 240 можете без усилие да вертикутирате или грапете по-малки тревни площи.

 
RM 248  HOBO Маневрена бензинова косачка  RM 248 HOBO Маневрена бензинова косачка

Маневрена бензинова косачка ЩИЛ RM 248 HOBO Бензиновата косачка STIHL RM 248 е разработена за поддръжка на средно големи тревни площи без усилие. Практичният начален за серията модел е много маневрен и удобен при употреба. С RM 248 можете да косите тревната си площ напълно спокойно, тъй като тя се бута с минимално усилие. Освен това сгъваемата ръкохватка с гумираната си част в зоната на хващане осигурява приятно ергономично водене на уреда. Лесното управление на централната седемстепенна настройка на височината на косене с височини на косене от 25 до 75 мм дава възможност за изключително прецизно косене. Големият 55-литров кош за трева гарантира бързо косене без чести прекъсвания за изпразването му.

 
RM 248 T НОВО Компактна бензинова косачка  RM 248 T НОВО Компактна бензинова косачка

RM 248 T НОВО Компактна бензинова косачка с 1-скоростен колесен механизъм Обща информация

 
RME 235 HOBO  RME 235 HOBO

HOBO RME 235 Лека електрическа косачка за малки тревни площи Обща информация

 
Косачки роботи iMow  Косачки роботи iMow

Косачки роботи iMow Интелигентна поддръжка на тревни площи Повече няма да ви се налага да косите сами тревната си площ. Тази работа за в бъдеще ще се върши от косачките роботи iMow на STIHL. Интелигентните косачки роботи косят самостоятелно, заобикалят препятствия, справят се с наклони и при нужда отново се зареждат сами. Серията iMow предлага отличен комфорт при косене и междувременно вие можете да се радвате спокойно на градината си.

 
Валути