Категории
Производители

MSA 120 C-B без батерия и зарядно

MSA 120 C-B без батерия и зарядно
MSA 120 C-B без батерия и зарядно MSA 120 C-B без батерия и зарядно MSA 120 C-B без батерия и зарядно MSA 120 C-B без батерия и зарядно
399,00 лв. с ДДС
Код: 12540115874 
Наличност В наличност
Брой:  
Добави за сравнение | Добави продукта в желани

MSA 120 C-B без батерия и зарядно Лек акумулаторен трион за поддръжка на двора и градината и за извършване на обикновени занаятчийски дейности. С гумирана ръкохватка, бърза и комфортна смяна на веригата благодарение на устройството на STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло с прозрачно прозорче, верига 1/4" PM3 за висока производителност при рязане. С тих режим на работа, без нужда от лични средства за защита на слуха при употреба.

MSA 120 C-B без батерия и зарядно

Истински верижен трион STIHL


 Лек акумулаторен трион за поддръжка на двора и градината и за извършване на обикновени занаятчийски дейности. С гумирана ръкохватка, бърза и комфортна смяна на веригата благодарение на устройството на STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло с прозрачно прозорче, верига 1/4" PM3 за висока производителност при рязане. С тих режим на работа, без нужда от лични средства за защита на слуха при употреба.

Няма никакви отзиви за този продукт.


НАПИШЕТЕ ОТЗИВИ

Моля, натиснете тук за да влезете в профила си и да напишете отзив.

Кажи на приятел
 
Кажи на някой познат за този продукт.
Валути